Dag oude jaar

Een beetje sentimenteel word ik wel op zo'n oudejaarsdag. De goede tradities houden we in ere dus worden er vanmiddag oliebollen gebakken. Heiko heeft oliebollenmix meegebracht uit Nederland. Oliebollen kennen ze hier niet. Als ik vertel wat er in zit en hoe ze gemaakt worden denkt men meer aan berliner bollen. Dat zoete deeggebak met extra suiker en eventueel een jamvulling. De top2000 schalt door het huis (via internet) en de snert staat te pruttelen op het fornuis. Vuurwerk is gisteren gekocht, dus laat oud en nieuw maar beginnen.

Voor we naar Zweden vertrokken hebben heel veel mensen gezegd een keer te willen komen. Laat ik een kleine waarschuwing vooraf geven. Stephanie en Tom hebben jullie al in overall gezien. Heiko en Yvonne zien er net zo flitsend uit.

Het kalverhok dat Stephanie en Tom hebben schoongemaakt is weer gevuld met de grotere kalveren en de eenlingboxen moesten toen weer schoongemaakt. Zo blijf je bezig op een boerderij. Het is niet het schoonste karwei maar wel heel goed tegen een verkoudheid, deze gezonde stallucht.

Dus iedereen is gewaarschuwd, overalls hebben we in alle maten en kleuren, we zetten iedereen aan het werk.

Dinsdag 28 december is er een bijzonder kalfje geboren. Helemaal bruin, behalve het koppie, dat heeft een aparte tekening. Het lijkt wel een masker.

Aan allemaal een hele fijne jaarwisseling toegewenst. TOT VOLGEND JAAR!!!!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.