Even terug in NL geweest

Omdat dit jaar de voorjaarsvakantie samen valt in Zweden en Nederland zijn Chris, Robert en ik een paar dagen naar Raalte geweest. Zaterdag 19 feb. heen en gisteren 23 feb. weer terug. Het was erg leuk zoveel mensen weer te zien en te spreken. Chris en Robert wilden alleen maar spelen met de neefjes, dus de diverse bezoekjes aan familie en oude buren heb ik meestal alleen afgelegd. Een druk programma. Ook een gesprek met de accountant en even koffie drinken bij mijn oud collega's stond op mijn lijstje. En niet te vergeten hagelslag en sandwichspread inslaan voor de komende maanden. De paar dagen waren goed gevuld. We hebben heerlijk bij Saskia gelogeerd. Alle jongens in de tuinkamer op de grond.

Melanie stond haar kamer aan mij af voor die paar nachten, dat vond ik erg lief van haar. De dagen waren eigenlijk te kort. In mei zien we elkaar weer!!! Frank en Saskia, hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen.

De terugreis ging net als de heenreis voorspoedig. Beide keren waren we binnen 10 uur over inclusief alle stops. En omdat ik dit keer alleen moest rijden vond ik dat toch een knappe prestatie.  Bij Helsingborg op de boot konden we wel zien dat het hier goed koud geweest is de afgelopen dagen. We moesten tussen de ijsschotsen doorvaren.

En op de boot lag nog sneeuw.


We hebben weer stapels leesvoer meegekregen, heerlijk al die margrieten, libelles en een grote stapel landleven. We kunnen weer even vooruit.

Het is ook weer goed hier te zijn.

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.