verjaardag

Iedereen die op wat voor manier ook aan mijn verjaardag heeft gedacht, heel hartelijk bedankt voor de goede wensen. Er zijn mensen die wel 3 keer hebben gebeld voor ze me eindelijk aan de telefoon kregen. Tja, ook een jarige jop moet gewoon werken. Alle telefoontjes, mailtjes, kaartjes, berichtjes via hyves en facebook en niet te vergeten de cadeautjes die meegegeven zijn met Opa en Oma. Heel leuk en gezellig. Dank jullie wel.

Hier is nu eindelijk het voorjaar losgebarsten. Vorige week kon de tractor met giertank het land nog niet op. Men heeft het wel geprobeerd, dit was het resultaat.


Maar het werd echt wel tijd dat de mestsilo leeggepompt kon worden.


Zo vol was ie een maand geleden al. De buurman met een grote kippenschuur heeft er enkele wagens uitgepompt maar er toen weer kippenmest ingepompt. De hele dag reed de giertank af en aan. De kwaliteit van de mest gaat er dan wel op vooruit, maar de hoeveelheid nam niet af.

Maar vandaag was het eindelijk zover dat er echt mest op het land uitgereden kon worden. En mijn boer is dus helemaal gelukkig. Het voorjaar is nu echt begonnen.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.