Koning winter regeert

Het is koud in heel Europa. We volgen de Nederlandse nieuwsberichten op de voet, want als de elfstedentocht er komt willen we dat wel weten. In Nederland is het net zo koud als bij ons in Zweden. En dat zal nog even zo blijven. Zo lang dat hoge drukgebied zich niet laat verjagen zitten we met z’n allen in hetzelfde schuitje, ehhh op hetzelfde sleetje. Wel mooi weer om foto’s te maken.

De koolmeesjes, pimpelmeesjes, groenvinken, boekvinken, mussen en merels doen zich weer tegoed aan het voer wat ze krijgen. Elke dag een lekker appeltje voor de merels en hopen dat Noa er niet mee gaat lopen. Want Noa lust alles. De eendjes van het vorig jaar zijn ook weer terug. Alleen nu is er geen Daniël die ze elke dag voert.

Een prachtig overzicht over de boerderij. De nieuwe stal ziet er geweldig uit. Er wordt wel heel geheimzinnig gedaan. De hele week hangt er aan de andere kant van de stal een blauw kleed voor de ingang.

Wat er binnen gebeurt kan ik niet zien. Het kleed is ook zo bevestigd dat ik er niet langs kan kijken. Dus heb ik geprobeerd of een van de deuren aan de andere kant open kan. Maar helaas, of ze zitten van binnen op slot, of ze zitten goed vastgevroren, maar ik krijg er geen beweging in. Dan maar stiekem door het raam loeren en een foto maken.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

3 reacties op Koning winter regeert

  1. Tom Schutte zegt:

    Ziet er erg mooi uit. Volgende week komen Stephanie en ik alles in het echt keuren.

  2. Per Pålsson zegt:

    Hej! Jättefina bilder!!! Ser att bygget går stadigt frammåt!

    Vi ses längre fram i vår.

    Per.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.