bedrijfshulp

Toen we in januari in Nederland waren hebben we een voortreffelijke bedrijfshulp gehad. Mikael was nog toen niet helemaal beter. Hij is pas vanaf 20 februari weer hier aan het werk gegaan. Dus in januari kon hij het hier echt niet alleen af. Gelukkig kennen we Agnes van Zuijlen, een Nederlandse jongedame, die hier in Zweden woont en ongeveer 2 jaar bezig als ZZP-er. Kijk op holiday-service voor meer informatie over Agnes en haar activiteiten. Want ze is een bezige bij, kan alles, doet alles, en heel fijn vond ik ook dat ze hier in huis kon blijven en zo hoefde Noa niet alleen te blijven. Agnes deed het meeste werk hier en Mikael hielp haar met melken en de balen voer overal naartoe rijden. Wij konden met een gerust hart naar Nederland, want we wisten dat het bedrijf in goede handen was.

 

In februari zijn Tom en Stephanie nog enkele dagen op vakantie geweest. Dat was zoals te verwachten weer heel gezellig. Chris en Robert hadden die dagen voorjaarsvakantie, dat kwam dus mooi uit.

Heel wat uurtjes hebben Tom en Robert gitarhero gespeeld. Volgens mij hebben ze alle battles wel gehad.

Dinsdags zijn we naar Väla geweest, een heel groot winkelcentrum bij Helsingborg. Alles overdekt. Het winkelcentrum is nog niet helemaal klaar. Er komen in totaal 180 winkeltjes, zo’n 160 zijn er nu klaar. Daar kun je heel wat uurtjes doorbrengen. Chris heeft nieuwe kleren kunnen kopen (is niet makkelijk als je 15 bent) en daar ben ik dan weer blij mee.

Ook wilden we naar IKEA, daar vlakbij. Stephanie had enkele dingetjes die ze nog wilde hebben.

Winkelen kunnen we goed hoor. We hebben de hele IKEA gezien in 45 minuten, toen stonden we alweer buiten.

De volgende keer gaan wij dames lekker met z’n tweetjes.

Ik heb er een nieuwe naaimachine gekocht. Mijn oude is al meer dan 30 jaar en krijgt steeds meer kuren. De spanning krijg ik niet meer goed en dan erger je je alleen maar in plaats van leuk iets in elkaar te kunnen knutselen.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

2 reacties op bedrijfshulp

  1. christien zegt:

    Agnes staat in de boerderij, toevallig he?

    • adalagarden zegt:

      Dat is wel heel toevallig. Hoewel, we wisten wel dat ze ook buitenlandcorrespondente is voor Boerderij. Op de site staan meer berichten van haar. Zoals ik al meldde, een bezige bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.