Het volgende project

Nu de bijkeuken zo goed als klaar is, wil ik eigenlijk met Robert’s kamer bezig. Maar Robert weet nog niet goed wat hij wil. Hij heeft een kast nodig, maar bouwen we een vaste kast of kopen we een losse? Voor een losse kast heeft hij eigenlijk niet zoveel plaats. Hij heeft wel een grote kamer, maar met dakkapel en veel hoeken en nissen. Dus een vaste kast kunnen we onder het schuine dak maken. Ook moet hij nadenken over de kleuren die hij op de muur en eventueel het plafond wil hebben. Hij heeft een mooie planken vloer in zijn kamer, die blijft gewoon zoals die is. Er kan wel een leuk vloerkleed op, een koeienvel bijvoorbeeld.

Tot hij weet wat hij wil ga ik in het nieuwe kantoor verder. Daar moeten honderden gaatjes, naadjes en kieren worden dichtgesmeerd. Dan behangen en verven. De ene wand is 3,50 m. hoog. Daar moet een ladder aan te pas komen, want de keukentrap is niet hoog genoeg.

Maar als het klaar is, hebben we een prachtig uitzicht over de stal. Hier is net iemand van de KI om kalfjes te onthoornen. Dat doen ze hier er ook even bij.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.