zonder Jan Mark

Het is weer even wennen. We moeten het weer zonder Jan Mark doen. Zijn ouders en zus hebben hem zaterdag meegenomen op vakantie. In Zweden, ietsje noorderlijker van hier. Het plan was om vrijdags deze kant op te rijden. Het kalm aan te doen, een nachtje blijven slapen in de stuga en dan zaterdags lekker uitgerust op vakantie. In Duitsland stond echter alles vast. Er was een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen. En dan wordt alles stilgelegd. Om 08.00 uur vertrokken en pas om 01.20 uur hier aangekomen. Als je 3 tot 4 uur in files moet staan (want dit ongeluk was natuurlijk niet de enige file en langzaamrijdend verkeer) dan moet je wel de rust kunnen bewaren en je niet te veel gaan ergeren, want dat helpt je niks.

Maar Jan Mark is dus na bijna 10 weken stage op Ådala weer vertrokken. Heel veel werk heeft hij verzet zodat ik eindelijk aan het schilderen kon. Veel met Rinus overleggen, over de beesten, het weer, het voer: mannen onder elkaar is toch prettiger. We hopen dat hij hier het een en ander heeft geleerd waar hij iets aan heeft voor zijn verdere studie en loopbaan.

De ouders van Jan Mark hebben voor ons iets bijzonders meegebracht.

Mmmmm, frikadellen en kroketten uit Nederland. Die zijn er in Zweden niet. Dus gisteren een geweldig ongezonde maaltijd gemaakt. Dank jullie wel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht, stage. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.