Fijn weekend gehad

Het afgelopen weekend zijn de kinderen uit NL overgekomen met aanhang. Met 6 personen in één auto kwamen ze donderdagmiddag rond half vier aan. ’s Ochtends om 6.00 uur weggereden vanuit Groningen waar Stephanie, Tom, Jennifer en Robert Jan de nacht hadden doorgebracht. Helaas hebben ze niet zo’n fraai weer meegebracht, dus lange wandelingen in de bossen zit er niet in. Vrijdag: Stephanie moet al vroeg via internet aan het werk, de rest slaapt uit en daarna een beetje hangen en rondkijken. Met Jennifer en Robert Jan ben ik een uurtje gaan toeren. Tom heeft ’s avonds geholpen met melken alsof hij dat elke dag doet. Als hij een weekje wil blijven, kunnen wij wel op vakantie gaan.

Zaterdags naar het grote Väla winkelcentrum bij Helsingborg. Daar kunnen de jongelui zich wel vermaken. Lekker koffie gedronken op een terrasje en ’s middags gegeten aan de 9-landen boulevard. Alles is daar overdekt dus van de regen geen last. De één eet Grieks, de ander Italiaans of Amerikaans. Voor elk wat wils. Jennifer heeft een mooie winterjas gekocht. Beetje omgekeerde wereld: vorige maand heb ik in Nederland een winterjas gekocht.

Helaas was het al weer veel te snel zondagochtend en moesten ze weer huiswaarts. Ook nu zijn ze op tijd vertrokken en vlot weer in Nederland. Nu de snelweg in Duitsland zo goed als klaar is scheelt dat toch echt een uur.

Er werden ook vervroegde sinterklaas/kerstkadootjes uitgepakt.

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.