HP massa

Het bericht van afgelopen zondag dat ik maar niet gepost krijg via weblog.nl zal ik nu proberen hier te plaatsen. Hoewel het zondag was kregen we 144 ton bietenpulp aangeleverd. Om 11 uur was het al een drukte van belang op ons erf. 3 grote vrachtwagen combinaties met elk 36 ton geladen stonden te wachten om gelost te worden. Goed dat ons erf zo groot is. Later kwam er nog een 4e wagen bij. Het wachten was op de kraan die de bietenpulp uit de wagens moest scheppen en de traktor met de plastic slurf waar de bietenpulp dan wordt ingedrukt.

december 2012 010

december 2012 008

Als die tractor er is en ook de kraanmachinist is het voor ons net etenstijd (13.00 uur). Rinus verwacht dat ze de hele middag nog wel bezig zullen zijn, maar als we aan de koffie zitten (15.30 uur) rijdt net de laatste wagen weer weg.

december 2012 012

december 2012 011

Goh, mensen dit werkt zomaar. Binnen 10 minuten een aantal foto’s geupload en het bericht geschreven, opgeslagen en gepubliceerd zonder dat er iets verloren is gegaan en zonder dat ik 10 overnieuw moest beginnen. Geweldig!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.