meevaller(tje)

Mijn weegschaal is kapot gegaan. En ik bak elke dag brood, dan kun je eigenlijk niet zonder. Afgelopen zondag zijn we een dagje uit geweest. We zijn naar Väla gereden, een heel groot winkelcentrum bij Helsingborg. De heren hadden nieuwe kleren nodig en dan maken we meteen een verlanglijst voor de Biltema. Dat is een grote winkel met bijna alles op het gebied van de auto maar ook voor huis, tuin, boot en hobby. Die hadden wel een weegschaal voor mij. SEK 149 zou die moeten kosten.

januari 2013 001

januari 2013 002

Een futuristisch model met zelfs een klok en een wekker. Past niet echt in onze keuken qua stijl, maar je moet toch wat. Als ie maar weegt. En toen ik thuis op de kassabon keek zag ik dat ze niet SEK 149,00 hadden aangeslagen maar SEK 19,90. De batterij kostte SEK 25,00. Tja, dan maakt het helemaal niet meer uit hoe die eruitziet, toch?

De mannen zijn allemaal geslaagd. Nieuwe spijkerbroeken, shirts, truien, gymkleren, ondergoed, schoenen. Alles kunnen ze gebruiken. Rinus was de enige met een probleem. In de winkel waar we waren hadden ze na lang zoeken en vragen maar één spijkerbroek in zijn maat. Alles was te kort. En zo abnormaal lang is hij nu ook weer niet. Volgende keer een andere winkel proberen.

vala1

vala2

En dan moet er lekker gegeten worden. In Väla is er voor elk wat wils. Chris een lekkere pizza, Robert en Rinus een truckerburger met friet en ik een groot bord sla met zalm. Daarna nog even koekeloeren bij de Mediamarkt. Wat een idioot grote winkel is dat toch. Ik ben nog op zoek naar een andere wasmachine. Die ik meegebracht heb uit Nederland heeft het in oktober begeven. Nu was ik met de oude machine die hier nog stond, maar daar ben ik niet tevreden over. Een 40 graden bonte was duurt 3 uur, net zo lang als de kookwas. Dan kun je niet even alles wegwassen in een dagje, maar ben je elke dag met de was bezig. En natuurlijk heb je net niet gewassen wat Chris aan wil trekken.

Nee, gekocht hebben we niets. En dat was maar goed ook. Deze week kregen we een folder van een witgoedbedrijf in Perstorp met een wasmachine voor de helft van de prijs van de Mediamarkt. Straks rijden we er even heen om te kijken of dat iets voor ons is.

We zijn rond 15.00 uur weer thuis en gaan met zijn allen snel aan het werk. Want om 19.00 uur willen de heren toch weer voetbal kijken.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.