“Beroemde familieleden”

De familie wordt steeds bekender in Nederland en omstreken. Van onze schrijver Martin is het boekje in herdruk uitgebracht en ligt inmiddels ook in de bibliotheek. De diverse musici timmeren aan de weg of zijn even uitgespeeld en gezongen. Schilders en andere creatievelingen zijn er ook al genoeg in de familie.
En dan hebben we er sinds kort een radiopresentatrice bij. Sinds vorig jaar heeft Stephanie een radioprogramma op de zaterdagochtend. Tot begin dit jaar konden we het hier in Zweden niet volgen maar nu de omroep live gestreamt wordt zit ik om 09.00 uur klaar. “Gezonde start met Stephanie” heet het programma en is te beluisteren bij RTV Raalte.
Maar eigenlijk is zaterdagochtend 09.00 uur niet zo’n goede tijd voor mij om binnen te zitten, dus verzin ik maar een smoes dat ik koekjes moet bakken. Of zoals afgelopen zaterdag knäckebröd. Het recept heb ik van José Coevert. Kijk maar eens op http://kronogarden.wordpress.com, daar staan nog meer leuke Zwedenverhalen op.
En terwijl ik dan toch nuttig bezig ben kan ik dan naar Stephanie luisteren. Soms heeft ze een gast met een interessant verhaal of heeft ze het hele programma gevuld met allerlei leuke weetjes. Waarom is vitamine B zo belangrijk, welk boek moet je echt gaan lezen of kijk eens op de website thuisafgehaald.nl. De muziek mag ze ook zelf uitzoeken. Al met al een echte aanrader. Maar let op vanaf a.s. zaterdag begint ze pas om 12.00 uur. Dan ben ik aan het eten koken, dus helaas geen koekjes meer op zaterdagmiddag.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.