klussen

Een van de voordelen van stagiaires op de boerderij is dat ik denk meer tijd over te houden voor andere dingen. Dit jaar wilde ik de trap en de overloop bij de badkamer en de kleine logeerkamer aanpakken. Zo zag het eruit.

22072013055

22072013054

22072013053

22072013052

Er is vast ooit een schoorsteenbrand geweest, of een flinke lekkage. Het zag er niet uit.

Ik ben nog lang niet klaar, want ik heb toch minder tijd over voor andere dingen dan boerderij dan ik dacht. Veel, heel veel kalfjes, de laatste weken, daar zullen we het op houden.

Maar één wand is helemaal gerepareerd en behangen, het plafond heb ik 6 keer moeten verven voor de waterplekken niet meer te zien waren. De deuren, kozijnen en de trap moeten nog worden geverfd en ik heb een prachtige poster gekocht die op de schuine wand moet worden geplakt. Op de vloer een paar kleurige matten en een kastje tegen de schuine wand om die rare punt weg te werken, dan ben ik tevreden.

11092013090

11092013089

11092013088

11092013087

Toch ziet het er al heel anders uit. In ieder geval een stuk lichter dan het donkere hok wat het eerst was.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op klussen

 1. Gerta zegt:

  zozo, je bent flink druk geweest! Inderdaad een hele verbetering bij wat het was. wij zijn hier nu ook druk aan het klussen, maar dan niet in ons eigen huis, maar in het nieuwe appartement van ma Heetkamp. zij gaat naar “Schuilenburg”, een nieuw complex in Raalte-Noord (hoek Haringdijk-Knapenveldsweg). Vanmorgen is alles opgemeten voor behang en vloerbedekking. Zaterdag/zondag gaan Han en ik behangen, volgende week vrijdag komen de vloeren enin en dan kan ze verhuizen. en tussentijds natuurlijk nog alles wat er zoal bij komt kijken. Wij hoeven ons dus ook niet te vervelen. Succes met alles en we komen zeker nog een keertje alles bewonderen 🙂

 2. Helmi Hammann zegt:

  Hoi Annet,
  Wat een toeval: hierboven schrijft Gerta dat ze druk is met het appartement van haar (schoon)moeder. Mooi! Wij zijn gisteren druk geweest met het inrichten van Ineke’s appartement. Vorige week is er al behangen door Wim, Mariet, Henk en Wilma. De (pvc)vloer is ook al gelegd.
  Maar jouw resultaat mag er beslist zijn !!! Wat een energie heb je er in gestoken. In een nieuwbouw kun je gelijk beginnen met mooi-maken, maar jij moest nog heel wat oude schade opruimen/wegwerken. Prachtig resultaat!
  Groetjes, Helmi.

 3. Leo zegt:

  Wat een verandering!!!! Goed bezig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.