Roalter Wind

Afbeelding (35)

Enkele weken geleden kregen we van Richard Woolderink beheerder van Raalte Clopedie (een facebookpagina) de nieuwste Roalter Wind toegestuurd. Dat is echt het leukste blad voor Raaltenaren. En dit exemplaar was heel bijzonder omdat er een lang interview met Gerrit Jan Gorter in staat.

Rinus en ik kennen Gerrit Jan al heel lang. Toen we wisten dat we wilden gaan trouwen hebben we Gerrit Jan gevraagd of hij ons in het gemeentehuis in het echt wilde verbinden. We wisten al dat hij bezig was om bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand te worden. Hij heeft toen de procedure iets kunnen versnellen en in mei 1995 konden we ja zeggen tegen elkaar na een toespraak geheel in het dialect.

De Roalter Wind wordt door ons van voor naar achter gelezen. En dan nog een keer. En weer. En zelfs de advertenties worden gespeld.

Behalve de stukjes over de STAMHOEVE, die slaan we over. En hoe dat komt zal ik jullie ook nog schrijven, maar het valt niet mee om de goede woorden te vinden.

We weten dat er zo her en der nog exemplaren Roalter Wind op ons liggen te wachten. We nemen ze allemaal mee hoor. Goed bewaren!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Roalter Wind

  1. Gerta zegt:

    ik zal ze voor je klaarleggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.