eindelijk

Net voor de kerst is het dan toch gelukt. De keuken is zo goed als klaar. Nog gordijntjes kopen en de deuren nog een keertje aflakken. Maar nu niet meer. Nu moet er eerst gepoetst worden. Het hele huis zit onder een dikke laag stof. Want naast de verbouwing ging het normale werk natuurlijk ook door. En ik heb geen idee waarom, maar we zijn ontzettend druk geweest de afgelopen maanden. Al het huishoudelijke werk schiet erbij in. Nu hebben Chris en Robert vakantie en kan ik in huis bezig terwijl zij een deel van mijn taken overnemen. Echt opschieten doet het niet. Ik probeer de ene kamer na de andere te doen, maar op de een of andere manier werkt het niet. Vanavond komen Jennifer en Robert Jan logeren. Ik zou het wel prettig vinden.als ze in een enigszins schoon huis terecht komen.

Wat hebben we veel op ons bordje gekregen. De gekste dingen kwamen langs. Ik wil NOOIT meer verbouwen. Houdt me tegen als ik weer een ideetje krijg.

Het verschil is echter enorm en ik geniet weer van het eten koken, bakken en braden. Maar liefst 2 ovens tot me beschikking. Beide met hete lucht dus kunnen er genoeg pizza’s tegelijk de oven in of heel veel koekjes tegelijk. Meteen maar de luikse speculaas bakken. Dat was met sinterklaas niet gelukt omdat ik toen geen oven had. Mmmmm, we hebben even een en ander in te halen hoor. Slecht voor de lijn, da’s dan jammer. Door de hele toestand met de verbouwing was ik wel mooi 5 kg afgevallen.

Foto’s? Oke, hier komen ze.
WP_20140911_001

WP_20140911_002 (1)
Nog even een herinnering hoe het was.

WP_20141221_002

WP_20141220_002
En zo is het nu. Wat een verbetering en wat een verschil.

En ook onze badkamer mag er wezen. Hoef ik me eindelijk niet meer te schamen voor het oude spulletje boven. Nu kunnen onze logees en stagiaires lekker luxe douchen.
DIGITAL CAMERA
De oude douche. Het bad is hier al weggehaald.
WP_20141226_004

WP_20141226_003
Let op de tekst op de wasmand. Als ze maar niet denken dat ik me daaraan ga houden.

WP_20141205_002
Vloerverwarming, wat een luxe. Een echt slot op de deur, voor de privacy. En een extra wc, ook geen luxe als er soms meer dat 10 mensen hier in huis verblijven.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized, verbouwen. Bookmark de permalink .

8 reacties op eindelijk

 1. Riet zegt:

  Ik heb meegekeken. Mensen wat een verschil. Wat fijn dat het bijna klaar is. Eer van het werk. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Nu is het echt THUiS komen. Geniet,verwonder,wees blij!

 2. Wat is het allemaal prachtig geworden, echt eer van al het werk en gedoe!! Geniet ervan!

 3. christien zegt:

  Tjonge wat een vooruitgang. Erg mooi geworden hoor! Wat een mooie lamp boven de tafel. Nu lekker genieten van dit alles!

 4. Anny en Klaas Vonk zegt:

  Alle moeite is niet voor niks geweest, wat een luxe. De overwinning is des te mooier, als je naar de situatie vooraf er naast kunt bekijken.
  We wensen jullie een voorspoedig 2015.
  Anny en Klaas Vonk.

 5. Saskia zegt:

  Wat fijn dat het nu (bijna) af is. Het is erg mooi geworden.
  We hopen dat jullie er heerlijk van gaan genieten . Dat zal wel lukken met al dat lekkers dat op tafel komt.

 6. JAG Hazelhekke zegt:

  Wat een luxze ,maar het is jouw gegund.
  Jullie werken er hard voor.
  Fijne jaar wisseling. En een gezond 2015 toe gewends.
  Jan en Marietje.

 7. Wouw lieve mensen, ik durfde er niet zo goed meer naar te vragen.. Maar wat is dat mooi geworden, wat goed dat je hebt doorgezet!! En Annet wat een mooie slanke den moet jij nu zijn, dat je niet gelijk een foto van jezelf van voor en na de verbouwing op de site zette als ‘ filmster ‘ … Geniet van deze nieuwe prachtplekken in jullie huis, hoop het nog eens in het echt te zien. Maar nu eerst voor jullie een goed jaar gewenst voor jullie allemaal en al jullie dieren, Hartelijke groeten, Benne

 8. Linda zegt:

  Heerlijk eindelijk alles zoals je et verlangd mooi geworden hoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.