Controle

Afgelopen vrijdag was het 3 maanden geleden dat Rinus is geopereerd en tijd voor een controle bij de chirurg. Rinus moet nog steeds elke week naar de fysio en krijgt telkens nieuwe oefeningen mee als het goed gaat en moet een stapje terug als het minder gaat.

De chirurg heeft met een echo apparaat de schouder bekeken. Nee, het is er nog niet mooi glad en strak, maar de hele dunne lijntjes waar de pezen beginnen te groeien zijn te zien. En de schroeven waar het een en ander mee vastgezet is in het bot ook.

De man was niet ontevreden, maar het kon beter. Hij had graag gehad dat Rinus zijn arm al wat hoger kon optillen. Hij kan tot z’n 50 graden komen op dit moment denk ik.

Nee, aan het werk is er echt nog niet bij. Als Rinus iets zou laten vallen en er in een reflex met zijn rechterarm naar grijpt kan het al weer helemaal mis zijn. Dat wil je echt niet riskeren. En met beesten erbij kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Dus is hij eerst maar weer voor 2 maanden volledig arbeidsongeschikt verklaard en daarna zien we wel weer verder.

Toch zit er echt wel vooruitgang in hoor. Het gaat alleen zo tergend langzaam dat je het bijna niet merkt. Pas als je dan tegen elkaar zegt, weet je nog vorige maand, toen kon je dit of dat echt nog niet en nu hoef je er niet meer over na te denken om dat te doen, dan zie je de kleine stapjes van verbetering.

Dat Simon nu hier is op de boerderij en Jasmin een goede hulp had wel het voordeel dat we op 13 november naar Nederland konden toen Rudy en Nancy gingen trouwen. De 12e zijn we naar Nederland gereden en de 14e alweer terug. Een flitsbezoekje dus, maar wel heel erg leuk. En niet in de laatste plaats om iedereen weer eens lekker te knuffelen.

Iedereen strak in het pak, dat was een mooie gelegenheid om een familiefoto te maken. Jammer dat Tom er niet bij kon zijn, misschien moeten we een foto van hem er in fotoshoppen.

 

En onze kleine knuffeltjes worden ook al groot. En wat waren ze lief de hele middag.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Controle

  1. Oskarshill zegt:

    Tjonge, Annet en Rinus in het pak! Wat leuk om jullie ook eens zó te zien😘 Mooie foto en fijne herinnering!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.