Verkocht

Makelaar uit Zaamslag is de beste van het jaar - Omroep Zeeland

De boerderij is verkocht. Na 1,5 jaar bijna niks is het nu rond. Tuurlijk, we hadden kijkers. Ook voor een tweede keer, ja, ook die echt geïnteresseerd waren, maar nooit een serieus bod. En nu, terwijl we echt dachten dat we weer nog minstens een jaar hier zouden boeren, komt er iemand kijken en binnen twee weken is het rond. 28 januari kwam de toekomstige eigenaar hier voor het eerst kijken met zijn vriendin, zijn vader en een medewerker. 1 Februari lag er een bod, iets te laag, dus deden wij een tegenbod.

Een week later lag er een nieuw bod, iets onder ons tegenbod en dat hebben we geaccepteerd. 17 februari is het voorlopig koopcontract getekend onder voorbehoud van financiering. Dus het bleef nog een weekje spannend. Afgelopen donderdag 25 februari kwam het verlossende woord, de koop kan doorgaan. De financiering is rond. Waar anderen 1,5 jaar met de bank heeft gevochten voor een financiering en die maar niet rond kreeg met geen enkele bank, doet deze man het in een paar weken.

En per 17 maart zijn we al boer af. De verhuizing staat gepland voor 16 april. Dat gaat allemaal wel heel snel. Soms kunnen we het nog niet bevatten hoor. En het voelt ook heel dubbel. We hadden het jonge stel wat al zo lang bezig was met de bank het zo gegund. Zelf zitten ze er niet zo mee, gelukkig, ze hebben alweer iets anders op het oog. En ook de Nederlanders die nog een boerderij in Nederland moeten verkopen en dan willen emigreren …. Maar we konden niet meer wachten.

De boer is een man van 40 met al een boerderij hier vlakbij. Maar hij houdt de koeien nog in een aangebonden stal en dat wordt op termijn verboden. Hij heeft 3 kinderen, de oudste is 12 en wil (nu) graag boer worden. Dus met het oog op de toekomst een hele goede keuze. Het huis wordt verhuurd aan de medewerker met vrouw en 3 kinderen. Dus een heerlijk huis voor een jong gezin. Daar zijn we blij mee.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Verkocht

 1. inanoord zegt:

  Gefeliciteerd met de verkoop van jullie boerderij. Gelukkig weer een toekomst voor een gezin.
  Nog veel geluk gewenst in Zweden.

 2. Riet Schutte zegt:

  Oeps. Gefeliciteerd. Wat een verandering opeens. Een heel andere tijd breekt aan. Sluit nog maar even alle dieren in je hart. Veel geluk.

 3. Joke Sanders zegt:

  Wat fijn Rinus en Annet, jullie geduld is beloond! Van harte gefeliciteerd met de verkoop. En een fijne tijd in het nieuwe huis. Hartelijke groet, Herman en Joke Sanders.

 4. hekemper#hetnet.nl zegt:

  gefeliciteerd nu genieten
  en aan nieuw huis

 5. Hans Beens zegt:

  Hoi Rinus en Annet. Wat goed dat de boerderij verkocht is! Een zorg minder. Veel geluk in het nieuwe huis gewenst. Groet Hans en Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.