Vakantie?!

Het is nu een week geleden dat Rinus en ik in de melkput stonden. Nog altijd zijn we op tijd wakker, horen de auto’s van de melkers aankomen en kunnen dat nog een keertje ons omdraaien in bed. We gaan er gewoon op tijd uit, dus tegen 7 uur lopen we met de honden door het bos te wandelen. Samen, dat is wel wat anders dan alleen met die twee sterke zwaargewichten. Als ik alleen met ze loop en ze ruiken allebei iets waar ze persé naartoe willen, moet ik mee. Ruim 80 kilo met heel veel kracht trekt dan en daar kan ik maar weinig tegen doen. Mopperen en de hakken in de grond helpt meestal wel. Met zijn tweeën en ieders 1 hond is toch wel wat makkelijker.

Elke dag even naar Svenstorp. Er hoeft niet zoveel te gebeuren, maar we zijn begonnen met het grote snoeien. Vorig jaar is er niks van gekomen, omdat mijn schouder niet wil wat ik wil. En gordijnstangen ophangen. Bij Robert op zijn kamer, zodat hij het straks lekker donker kan maken als hij overdag moet slapen. En in de woon- en eetkamer.

Kijk niet naar die mooie bank, die gaat echt weg. Staat er alleen om het huis een beetje bewoond te laten lijken.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vakantie?!

  1. Gerrie Knippenberg zegt:

    Hallo,hallo!! Wat leuk,dat jullie gaan verhuizen! Er is natuurlijk veel te sjouwen en klussen,maar dat is jullie wel toevertrouwd……. Fijn,dat je niet echt hoeft te verven e.d. Succes ermee en leuk om een paar foto’s Tot apps hè

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.