Koning Winter doet zijn intree

Afgelopen zaterdag was de wereld wit toen we opstonden.

Dit is ons uitzicht vanuit onze slaapkamer. Wat een plaatje. De foto heb ik meteen naar onze buurvrouw gestuurd. Zij woont daar alleen in de zomer. Het is het huis van haar grootouders. Wij wonen in het huis van haar ouders. Ze was blij met de foto. In gedachten zag ze haar vader op ons balkon staan uitkijken over de boerderij.

In een van de huisjes hadden we gasten. Vanzelfsprekend waren zij ook blij verrast met de sneeuw. Toen Rinus en ik vanochtend de was gingen ophalen en schoonmaken, kon ik het niet laten ook hier foto’s te maken.

De zon, de sneeuw en een paar graden vorst. Zo mag het van mij wel blijven. Wat een prachtig begin van de adventstijd. Dan kom je wel in kerststemming. Jammer dat ook hier de voorzorgsmaatregelen verscherpt worden. Maximaal 100 personen in de kerken bij concerten. En daar zijn er de komende maand zoveel van. We blijven gewoon voorzichtig en houden nog steeds de nodige afstand.

Behalve vorige week, toen we een paar dagen in Nederland waren. Sinterklaas gevierd met de kinderen en kleinkinderen. Helaas 2 zieken, die hebben we de volgende dag bezocht. Soms moet je de teugels iets laten vieren, toch?

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.