De blog staat weer online!

Ja, daar zijn we weer. Na een maand stilte op het wereld wijde web kunnen we (alle bloggers van weblog.nl) weer aan het werk. Het heeft langer geduurd dan men had gehoopt en verwacht. Maar je moet er wel iets voor over hebben dat al je foto’s en  berichten goed worden meeverhuisd. ’t Lijkt op een echte verhuizing. Als je dan op je nieuwe stekkie één verhuisdoos mist met bijvoorbeeld je leukste herinneringen, dan wordt je daar niet blijer van. Dus beter lang gewacht en alles staat weer op zijn plek. Er is de afgelopen maand niet zo heel veel gebeurd op de boerderij. De dagelijkse beslommeringen.

Onze stagiaire is weer naar huis en we missen haar wel. Het was heel gezellig en Rianne wist ook nog eens goed van aanpakken. Haar ouders hebben haar opgehaald. Samen met één broer en haar zusje. De dames zijn lekker gaan winkelen en de heren hebben hier bomen gezaagd (en het afval lekker in de fik gezet). De grote boom in de tuin (ja die van de spinselmot) is ook verdwenen. Dat geeft nog meer licht in huis. En een beter uitzicht richting de bossen.

Zo, dat was even een kort berichtje, eens kijken wat er gebeurd als ik deze nu publiceer. Tot gauw met een uitvoeriger bericht en nieuwe foto’s.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.