kantoor in de stal

Klaar met behangen! Nu nog vloerbedekking.

In Robert’s kamer is het plafond al een stuk lichter gemaakt. De houten schrootjes zijn “gewhitewashed”. Met een kalkhoudende grondverf heb ik de schrootjes behandeld. Aangezien een plafond niets heeft te lijden hoef ik niets te vernissen. Dat scheelt heel veel werk.

De wanden zijn wit geverfd, de kamer wordt zo op het oog een stuk groter. En in ieder geval niet meer zo donker, en dat was de bedoeling. Deuren, kozijnen, vloer en plinten wil Robert zo laten.

De kabels moeten nog worden vastgemaakt. Ik wil graag een hotelschakeling maken in Robert’s kamer. Nu is er maar één schakelaar, maar er zijn wel twee deuren waar gebruik van wordt gemaakt. Juist bij de deur die het meest wordt gebruikt is géén schakelaar. (Raar huis) Advies heb ik al gekregen, dus dat gaat zeker lukken.

Dus als het een beetje meezit is dit project afgerond voor Jan Mark ons gaat verlaten.

Voor wie het even vergeten is, dit is Robert’s troepie voordat de verfkwast eraan te pas kwam. Als alles klaar is zullen we zijn kamer van alle kanten laten zien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bericht, nieuwbouw jongveestal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.