In verwachting

Of moet ik zeggen in afwachting van. Nee, in verwachting zijn we. Alle 4, ook de jongens. We krijgen er binnenkort een huisgenoot bij.

WP_20140827_008

WP_20140827_010

Dit is Tyson, half Rottweiler, half Flatcoated Retriever. Over 3 weken kunnen we hem ophalen. Dan mag hij bij zijn moeder weg.
Tyson moet onze echte waakhond worden. Noa is veel te lief voor vreemden. Zij is een echte allemansvriend. Af en toe blaft ze wel, maar ’s nachts ligt ze in haar mand en komt er niet uit. Tyson zal als hij groot is buiten in de kennel lopen en ’s nachts het erf moeten bewaken. Leuk, een hond erbij. Dat willen we al een hele tijd. Dat het nu moet gebeuren heeft een iets minder leuke reden.

Er wordt hier veel ingebroken en het lijkt of het steeds erger wordt. Heel veel dieseldieven gaan er rond. Diesel wordt uit de tanks van vrachtwagen, trekkers en shovels gehaald. Of er wordt gewoon een gat geboord in je dieselopslagtank. We wonen relatief dicht bij de snelweg dus de dieven zijn zo verdwenen.

De volgende foto stond in de krant.

hagstad

Dit is het huis van Mikael en Annika en Mikael’s trekker. In de brand gestoken door dieseldieven. Gelukkig was er niemand in het huis, want ze zijn aan het verbouwen en ze wonen ergens anders.

Maar hierop zitten we echt niet te wachten. En een hond op het erf schrikt dieven in ieder geval af. Misschien nog een extra cameraatje gericht op de dieseltank, dan kunnen wij in ieder geval rustig slapen

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op In verwachting

 1. Oskarshill zegt:

  He jakkes. Hartstikke leuk om een hond(je) er bij te krijgen, maar als de aanleiding daartoe zo vervelend is………… Bah! Hopen dat bij jullie alles rustig blijft!
  Groetjes uit Niekerk, Harry en AnneMarie

 2. christien zegt:

  Gatverdamme,, laot ze d’r afbliev’n.
  Wel een erg schattig beessie nog. Mooie naam Tyson Nu maar hopen dat hij niet in je oor bijt.
  groet’n uut Heino Christien

 3. Wat een NARE reden om er zo’n geweldig lief hondje bij te krijgen, wens jullie allemaal een heel goede verwachtingstijd….zonder dieven…

 4. Linda zegt:

  De reden is niet zo leuk, maar…wat een schatje. Nu maar aftellen dan. Groetjes van linda uit Hongarije.

 5. Riet zegt:

  Moet dit lieve hondje angst aanjagen?

 6. Rianne zegt:

  Gatsiee wat vervelend, maar wat een schattig hondje! Ik wou nog even reageren op een reactie die jij een tijd geleden al gaf op mijn reisblog. Ik weet niet of ik Neptunus heb gezien, maar we zijn wel ‘gedoopt’ Het was een leuke ervaring en ik ben nu officieel Shelback en niemand pakt dat meer van mij af! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.