Nee, nog niet verkocht

De boerderij is nog niet verkocht. Veel kijkers, sommige ook voor een tweede keer. Maar nog geen aannemelijk bod gekregen, helaas.

Het is ook een hele beslissing om een boerderij te kopen. En de meeste kijkers hebben zelf nog een plek die eerst verkocht moet worden. Dat heeft gewoon veel tijd nodig.

Wij zagen deze boerderij in september 2009 op de Zweedse Funda. Toen waren we al wel bezig met de verkoop van de boerderij in Nederland, omdat het voor ons duidelijk was dat we naar Zweden wilden. Toen we eind december de koeien hadden verkocht, konden we in januari 2010 voor het eerst gaan kijken. Maar pas in september hebben we een voorlopig koopcontract kunnen tekenen, toen hadden we een koper gevonden voor de boerderij in Nederland. En dat ging eigenlijk nog snel. Sommigen doen er 5 jaar over om te emigreren.

Het zag er vorig jaar een tijdje wel naar uit dat we kopers hadden gevonden. Dus zijn we zelf ook maar eens gaan kijken naar iets anders. De kopers kregen het met de banken niet voor elkaar. Wij wel, wij hebben ons nieuwe plekje al gevonden. Daarover in een volgende blog meer.

Inmiddels staat de boerderij ook al enkele maanden op marktplaats.nl. Ook daar veel reacties, maar nog niets concreets.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nee, nog niet verkocht

  1. Joke Sanders zegt:

    Geduld is een schone zaak. Het komt goed hoor Rinus en Annet. Tijd is jullie beste vriend. Lieve groetjes Herman en Joke Sanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.